Кошик
245 відгуків
promo_banner
+380 (99) 626-57-43
Київ, Україна
Кошик
LAB-Express - контрольно-вимірювальне і лабораторне обладнання

Тестові Смужки на вільні жирні кислоти (для фритюрних жирів) JTP J-QUANT Free Fatty Acids 2.5

1 900 ₴

  • Готово до відправки
  • Код: 1419N
Тестові Смужки на вільні жирні кислоти (для фритюрних жирів) JTP J-QUANT Free Fatty Acids 2.5
Тестові Смужки на вільні жирні кислоти (для фритюрних жирів) JTP J-QUANT Free Fatty Acids 2.5Готово до відправки
1 900 ₴
+380 (99) 626-57-43
+380 (99) 626-57-43
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Тестові смужки J-QUANT Free Fatty Acids 2.5 – напівкількісні тест-смужки для визначення вільних жирних кислот (фритюрних жирів), що забезпечують зручний, швидкий та економічний спосіб самостійної перевірки якості олії у фритюрниці. Ви отримаєте точній результат протягом 30 секунд.

Виробник тестових смужок – всесвітньо відома компанія «Johnson Test Papers» (Великобританія).

Фритюр – метод приготування їжі, при якому вона занурюється в гарячий жир, наприклад, у рослинну олію або фрітюрній жир. Смаження зазвичай виконується у фритюрниці. Продукти повністю занурюють у жир, налитий у глибокий посуд і нагрітий до 130-180 °C.

При смаженні їжа вбирає близько 40 % олії, тому необхідно використовувати продукцію хорошої якості, щоб не спричинити отруєння. Чим вище якість олії, тім краще смаження. Заміна олії є частиною технічного обслуговування фритюрниці і залежить від кількох факторів: яка їжа і скільки разів вона смажилась.

Тестові смужки на вільні жирні кислоти (для фритюрних жирів) JTP J-QUANT Free Fatty Acids 2.5 застосовують для моніторингу якості олії у фритюрниці у закладах швидкого харчування, ресторанах, кафе тощо.

Особливості й переваги тест-смужок на вільні жирні кислоти JTP J-QUANT Free Fatty Acids 2.5

  • Швидке отримання точних результатів (протягом 30 секунд).
  • Легкість застосування тестових смужок.
  • Зручне проведення тестів на місці та в польових умовах.
  • Використання тест-смужок – це економія часу і витрат.

Інструкція з використання тестових смужок для фритюрних жирів J-QUANT Free Fatty Acids 2.5

  1. За допомогою щипців або пінцета візьміть тест-смужку за довгий білий кінець.
  2. Занурте в смужку тестовий зразок (150-200 °C) на 2 секунди.
  3. Дістаньте смужку і струсіть, щоб за необхідності видалити надлишки олії.
  4. Через 30 секунд порівняйте колір, отриманий на тест-смужці, з кольоровою діаграмою на флаконі для зберігання.

Технічні характеристики тест-смужок на вільні жирні кислоти (для фритюрних жирів) JTP J-QUANT Free Fatty Acids 2.5

Назва

Чутливість
і шкала вимірювання

Кількість тестів

Код виробника

Тестові смужки на вільні жирні кислоти (для фритюрних жирів) JTP J-QUANT Free Fatty Acids 2.5

0 – 0.25 – 0.5 – 1 – 1.5 – 2 – 2.5 % FFA

100 смужок

244.1

J-QUANT Free Fatty Acids 2.5 легко транспортувати, вони зручні у використанні та містять усі необхідні реагенти і витратні матеріали, щоб бути готовими до використання прямо з флакона.

Тест-смужки J-QUANT® не потрібно калібрувати, а їх результати не викликають сумнівів. Використану тестову смужку можна легко утилізувати, оскільки вміст нанесених реагентів на пластиковій смужці є малим.

Усі тестові смужки компанії «Johnson Test Papers» забезпечують точні вимірювання хімічних сполук, відкалібровані за затвердженими лабораторними стандартами й оснащені кольоровою діаграмою високої точності.

Характеристики
Основні
ВиробникJohnson Test Papers
Країна виробникВеликобританія
Користувальницькі характеристики
Що тестуєтьсяОлія
Країна реєстрації брендуВеликобританія
Параметри, що визначаютьсяВільні жирні кислоти, Фритюрні жири
Кількість тестів в наборі100
Країна виробництваВеликобританія
Тип тестуТестові смужки
Інформація для замовлення
  • Ціна: 1 900 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner